Hier kunt u het programma zelf uit proberen.

U kunt beginnen zodra de start knop op het schermpje zichtbaar wordt; dan is het programma geladen. Voordat u begint moet het geluid en/of speakers/koptelefoon aan staan.

Het programma heeft enkele ogenblikken nodig om te laden. Als er op het testscherm een groene knop verschijnt met het woord 'Start', dan kunt u beginnen met de test. Zodra u klaar bent kunt u op 'START' klikken om te beginnen.

Op een bepaald moment wordt het kind gevraagd om op zijn/haar eigen foto te klikken en zo met het spel door te gaan. Dit wordt gedaan om te verzekeren dat het kind kan werken met de pasfoto's. Omdat het een demonstratieversie is van het programma, zal er geklikt moeten worden op een grijs kader zonder foto, met daarin het woord 'TEST', bij het verzoek om te klikken op de eigen foto om door te gaan.

Dit is slechts een impressie van het programma; de volledige versie van het programma is op het volledige scherm uitgevoerd waardoor de plaatjes en foto’s veel beter zichtbaar zijn.

Deze demoversie is alleen bedoeld om een indruk te geven over hoe het programma werkt en mag niet gebruikt worden voor andere doeleinden.

Als de live demonstratie niet goed geladen wordt, klik dan hier.

Hier wordt de demo geladen...
Erasmus MC GenerationR GGD Rotterdam Gezonde School